« terug naar vorige pagina

Bereikbaarheid Huisartsenpraktijk Jacobs, Lammers & Smits

Telefonisch ma t/m vrijdag

Wij zijn elke werkdag (ma tm vr) geopend van 8.00 -17.00.  Op een tweetal momenten van de dag treft u het antwoordapparaat, dan is er overleg of koffie/lunchpauze. Mocht u toch een vraag hebben die niet kan wachten of een spoedgeval, toets dan 1, u krijgt dan altijd direct een assistente aan de lijn.

Antwoordapparaat

Tussen 10.30 – 11.00 hebben wij werkbespreking en koffiepauze. Wij bespreken dan de binnengekomen telefoontjes en de vragen van de assistentes. Vervolgens maken wij de planning van de dag.

Tussen 12.30 – 13.00 is er lunchpauze.

Spreekuur assistente

Elke werkdag kunt u bij de doktersassistente terecht op afspraak. U kunt onder andere bij haar terecht voor het geven van injecties, het meten van de bloeddruk, het verwijderen van hechtingen, het aanstippen van wratten, voor het uitspuiten van oren en voor het maken van een uitstrijkje.

Spoed overdag

Is er overdag sprake van spoed? bel dan 0162 – 512444 en kies optie 1. U krijgt dan direct één van de assistentes aan de lijn. Zij zal u te woord staan en vragen wat de reden is van uw telefoontje. Vertelt u alstublieft zo duidelijk mogelijk wat er aan de hand is en wat uw vraag is. Er wordt dan zo spoedig mogelijk passende hulp geboden.

De spoedlijn is er echt alleen voor spoed. Blijkt er geen sprake van spoed dan wordt u verzocht opnieuw te bellen naar de assistente om de spoedlijn vrij te houden.

Avond, nacht en weekenddienst

‘s Avonds, ‘s nachts en in het weekend zijn de praktijken gesloten. U kunt dan in geval van spoed terecht bij de 
Huisartsenpost Oosterhout. Dit gaat altijd op afspraak! U dient dus altijd eerst telefonisch contact op te nemen met de Huisartsenpost voor het maken van een afspraak.

Let op: dit is alleen voor spoedgevallen, niet voor zaken die tot de volgende werkdag kunnen wachten. Daarvoor kunt u de volgende dag of na het weekend bellen met de praktijk.

Het no-show tarief

Wij zien ons genoodzaakt om gemaakte afspraken, die niet afgezegd zijn in rekening te brengen. De kosten bedragen € 10,- per 10 minuten. Een afspraak voor bijvoorbeeld een longfunctie duurt 45 minuten en kost u € 45,-. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet. Het is voor ons heel hinderlijk als u niet op een gemaakte afspraak komt, en voor u kost het onnodig geld.